Вчера докато валеше и си бях пуснал чистачките, като взех да връщам назад, и нали ми се включва задната чистачка, тя взе че направи полвин оборот и спря по средата на стъклото. Предните си работят, и се чудя дали са на един бушон и къде ли е проблема. Някой ако има идея от какво е да сподели.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Задната чистачка отказа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lyuliбушона се намира в таблото под волана и е първия (от ляво на дясно)на втория ред отдолу нагоре. 15А.
ако не е изгорял, значи моторчето е дало фира.....
Браво бре ! И от електроника ли разбираме.
Бтв,дано е бушона,да нямаш големи главоболия.Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Ами погледнах бушона и не е изагорял, но пък тоя бушон който си описала не е 15А ами е 10А при мен. Аз имам книжка ама е на немски и нищо не отбирам, иначе там ги пише. По прегледах всички бушони които са 15А, но няма изгорял, прегледах и някой други.
Благодаря отново все пакalfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
Honda Hr-v 4x4 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от mohiАми погледнах бушона и не е изагорял, но пък тоя бушон който си описала не е 15А ами е 10А при мен. Аз имам книжка ама е на немски и нищо не отбирам, иначе там ги пише. По прегледах всички бушони които са 15А, но няма изгорял, прегледах и някой други.
Благодаря отново все пакAlfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeoПървоначално публикувано от lyuliбушона се намира в таблото под волана и е първия (от ляво на дясно)на втория ред отдолу нагоре. 15А.
ако не е изгорял, значи моторчето е дало фира.....
Браво бре ! И от електроника ли разбираме.
Бтв,дано е бушона,да нямаш големи главоболия.
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... highlight=Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Махни бушона и карай така до като не свалиш целия махенизъм....като се свали се разглабя и се чисти до блясъки след това в 80% си готов.
Ако обачи си караш с бушончето щом е здраво в един момент много вероято е да видиш пушек от зад...и тогава кофти.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Колега имах същия проблем ... първо цъкни праскалките да видиш дали ти пръскат по задното стъкло (при мен не пръскаха, маркучето се беше извадило, пръскаше в кората и моторчето беше затлеясало). Сменяш го и си ти !---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Първоначално публикувано от nastybgКолега имах същия проблем ... първо цъкни праскалките да видиш дали ти пръскат по задното стъкло (при мен не пръскаха, маркучето се беше извадило, пръскаше в кората и моторчето беше затлеясало). Сменяш го и си ти !
при мен например пръскалката на задната чистачка изобщо не работи, но самата задна чистачка си работи (без вода), поради модификация) хихи
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
Comment